Integratieve massage

Integratieve massage

90 min - € 55,00

Integratieve massage

Bij een Integratieve Massage vloeien drie vormen van massage samen tot een geheel. Je beleeft een diepe ontspanning en je voelt je verkwikt. Je lichaam ervaart ruimte en je energieniveau stijgt. Integratieve massagevormen kunnen separaat worden gegeven.

Klassieke massage

60 min - € 42,50 | 90 min - € 55,00

Klassieke massage

Bij een klassieke massage ontvang je met warme olie een massage. Je wordt met rustige strijkingen, afgewisseld met diepe knedingen en fricties gemasseerd en dragen bij tot het verminderen van spanningen en blokkades in je spieren. Het is een weldaad voor lichaam en geest.

Zwangerschapsmassage

60 min - € 42,50 | 90 min - € 55,00

Zwangerschapsmassage

In de zwangerschapsmassage lig je in de zijligging. Dit is een comfortabele en weldadige houding die een diepe vorm van ontspanning biedt. Er wordt vooral aandacht gegeven aan de nek, rug en bekken: vaak belastende plekken tijdens de zwangerschap.

Video: klik hier voor de Youtube film…
Flyer: klik hier voor de flyer…

Polariteitmassage

45 min - € 42,50

Polariteitmassage

De polariteitmassage heeft te maken met je levensenergie, ook wel “chi” genoemd. Bij deze massage worden de handen op verschillende plekken van je lichaam gelegd om zo de stroming van chi te bevorderen.
Polariteitmassage wordt met kleding aan gegeven.

Body-Puls

45 min - € 42,50

Body-Puls

Body-Puls is een wiegen en stretchen van het lichaam die zacht en vloeiend aanvoelt. Doordat het op de lichaamsvloeistoffen in beweging gebracht wordt, gaat het beter doorstromen. Dit wordt ervaren als; meer ruimte in je lijf, een diepere ontspanning.

Body-Puls wordt met kleding aan gegeven.

Japanse gezichtsmassage

60 min - € 42,50

Japanse gezichtsmassage

Een Japanse gezichtsmassage is een bijzondere combinatie van ontspannende massage en een zachte druk op de meridianen-drukpunten. Deze vorm van massage stimuleert de doorstoom van de levensenergie (chi) en brengt lichaam en geest in balans.

Workshop: leren masseren voor twee personen

120 min - € 120,00

Workshop: leren masseren voor twee personen

In deze workshop van twee uur leer je de basistechnieken voor een klassieke massage. Je oefent met elkaar en er is tijd voor een kopje koffie/thee. De workshop wordt in mijn praktijk gegeven. In overleg kan het op het thuisadres.

Cadeaubon

60 of 90 min

Cadeaubon

Wil je graag iemand verrassen met een Integratieve Massage?
Er zijn cadeaubonnen van 60 minuten en 90 minuten.

Betaling

Je wordt verzocht contant te betalen.
Tot 24 uur van te voren kan een afspraak kosteloos afgezegd worden.

Tijdens massage afspraken kan ik de telefoon niet beantwoorden. Je kunt een bericht inspreken, een mail of app versturen. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Ik ben ingeschreven bij het netwerk van Integratieve Masseurs Nederland

Meer informatie

 Cadeaubon Workshop Integratieve massage Polariteitmassage Klassieke massage Body-Puls Zwangerschapsmassage Japanse gezichtsmassage

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Uw bericht